Låna med betalningsanmärkning

Om du skulle tidigare ha råkat slarva med din ekonomi, och tyvärr har dragit på dig en betalningsanmärkning så står du inte helt utan hjälp om du skulle behöva ett lån. Det finns långivare på nätet som väljer att bevilja lån för dig som råkat hamna i en ekonomisk knipa. Att låna pengar med betalningsanmärkning är ibland nödvändigt för dig som kanske vill samla alla mindre lån, eller har fått en akut och oväntad utgift.

 

credway-lån
Erbjuder lån trots betalningsanmärkning
monetti-lån
Erbjuder lån trots betalningsanmärkning
ferratum-lån
Erbjuder lån trots betalningsanmärkning

 Varför godkänns lån med betalningsanmärkningar

Självklart tar flera långivare en risk när de lånar ut pengar till personer som har en eller flera betalningsanmärkningar. Det verkar inte stoppa långivarna för att fortsätta lita på sina kunder, och fortsätta att bevilja lån. Det är inte heller så att de beviljar lån till alla med betalningsanmärkningar. Skulle du vara alldeles för hård belastad med tidigare betalningsanmärkningar så är chansen liten att du får ett lån. Skulle du däremot ha färre betalningsanmärkningar för ett längre tag sedan så kan dessa långivare se över att du har dem hos dig.

Betalningsanmärkningar syns i en kreditupplysning

Vanligtvis så gör de flesta långivare online en kreditupplysning av dig. Det innebär att de går in och kollar snabbt om hur din ekonomi ser ut i dagens läge, samt om du haft tidigare betalningsanmärkningar. De långivare som finns här ovanför är sjysta långivare som helst av allt ser att du klarar av din ekonomi. Därför gör de en kreditupplysning av dig. Nödvändigtvis innebär det inte att de går in hos UC för att kolla över din ekonomi. Utan kan använda sig av andra företag som sysslar med kreditupplysningar.

Tänk igenom ditt lån

Det är alltid en bra idé att tänka igenom ditt lån innan du ansöker. Det skulle vara totalt fel av oss att rekommendera dig att låna pengar om du inte är säker på att kunna betala tillbaka pengarna inom den tid som finns. Det finns då en risk att du hamnar i en ond cirkel där du även nästa månad måste ta ett lån för att klara av din ekonomi. Detta kan över tid leda till att du får flera betalningsanmärkningar och mindre och mindre pengar att leva för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *