Meddelandelån

Meddelandelån ser till att du kan låna pengar direkt. Skulle du behöva ett akut lån så kan du alltid se till att snabbt få hjälp av denna långivare. De ser alltid till att jobba så snabbt som möjligt för att du ska kunna använda dina pengar direkt. Här erbjuds du även en bra kundsupport som hjälper dig snabbt och enkelt med alla frågor och funderingar som du kan tänkas ha angående ditt lån. Meddelandelån kräver aldrig någon säkerhet för sina lån. Du kan därför alltid låna utan säkerhet hos denna långivare.

De ägs av ett bolag som heter C Finance AB som är en av de äldsta långivarna i Sverige. De startade år 2006 i studentstaden Uppsala. Numera sitter bolaget i Finland men support och utbetalning sker från Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Meddelandelån support

Supporten har några olika bra kontaktvägar. De enklaste sättet enligt oss är live chatten där man chattar med en support agent. Du öppnar enkelt chatten via deras “kontakta oss” sektion. Du kan också ringa dem på gratis numret, 020-40 00 03. Eller så mejlar du på kundtjanst@meddelandelan.se. De sitter på Birger Jarlsgatan 31 men vill inte ta emot kundtjänst ärenden där, men vad skall man göra om svar skulle utebli.. Öppettider finner du här nedan:

  • Måndag till fredag – 7:30 till 22
  • Lördag – 9:30 till 17
  • Söndag – 12:30 till 16
Meddelandelån

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-10 000 kr

Löptid: 1-3 månader

Kostnad: 250 kr