Onea

Vi har avslutat samarbetet med Onea

Snabb långivare som jobbar för att du ska få det bästa lånet så snabbt som möjligt. Här får du direkt svar på din ansökan om lån, och om du godkänns, så kommer dina pengar direkt att hamna på ditt konto. På deras hemsida så kan du även läsa mer om hur du kan betala tillbaka ditt lån efter dina egna önskemål och krav.

Tre enkla steg till ett snabblån hos Onea

  1. Börja med att dra i spakarna på deras lånekalkylator. Där väljer du lånebelopp och hur mycket du vill betala tillbaka i månaden som också avgör kredittiden. Du ser också den effektiva räntan men inte kostnad i kronor i detta steg.
  2. Andra steget är att ansöka om lånet. Du fyller i info om dig själv och din ekonomiska situation men också vilket kontot de skall betala ut lånet till. De frågar aldrig vad du ska använda pengarna till. Du får också ett lån utan säkerhet hos Onea.
  3. Det tredje steget är att vänta. Onea kommer att granska din ansökan och därefter att betala ut pengarna. I värsta fall får du ett avslag eller får göra en komplettering.

Onea kundtjänst

Kundtjänsten kan man kontakta på tre olika sätt. Du öppnar upp chatt fönstret på deras kundtjänst sida och börjar chatta med dem. Du kan också ringa på 08-121 111 01. Eller så drar du iväg ett mejl till info@onea.se.

Öppetider

  • Vardagar, 8-21
  • Lördag och söndag, 10-18
Onea

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-30 000 kr

Löptid: 1-24 månader

Kostnad: 185 kr