Ferratum

Ferratum är en långivare på nätet som har många nöjda kunder. Här kan du snabbt och säkert ansöka om lån. Du får svar på din ansökan så snabbt som möjligt, och blir den godkänd så kan du räkna med att ha pengarna inom 24 timmar. Givetvis kan du alltid låna utan säkerhet hos Ferratum.

Kontokredit

Ferratum lägger full fokus på kontokredit. Detta är en lånetyp som nästan är identiskt med ett kreditkort men då utan det fysiska kortet. Du lånar upp till 45 000 kronor och kan sedan göra uttag från det beviljade kreditbeloppet. Du bestämmer själv hur stora uttag du vill göra från det beviljade beloppet och betalar endast ränta för de pengar som används. Den del av krediten som ligger orörd på kreditkontot kostar alltså inte dig något extra.

Kreditkonto är överlag en förmånlig låneform och lämpar sig väl vid såväl akuta tillfällen som när man behöver ha en ekonomisk buffert tillgänglig.

Ferratum support

Ferratums support sitter inte i Sverige utan på Malta. Man kan tro att supporten håller lite sämre klass men det är inte fallet. Dem är alltid trevliga och löser oftast alla problem direkt. De går att ringa dem på gratis numret, 020-12 30 30. De går också att skicka mejl till kundtjanst@ferratumbank.se.

Öppetider

  • Vardagar – 08 till 21
  • Helger – 11 till 18
Ferratum

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 1000-45 000 kr

Löptid: 24 månader

Kostnad: 300-1800 kr