Ferratum

Ferratum är en långivare på nätet som har många nöjda kunder. Här kan du snabbt och säkert ansöka om lån. Du får svar på din ansökan så snabbt som möjligt, och blir den godkänd så kan du räkna med att ha pengarna inom 24 timmar. Givetvis kan du alltid låna utan säkerhet hos Ferratum.

Snabblån, smslån och kreditlån

De har två lån produkter under ett tak hos Ferratum. De är snabblån/smslån och kreditlån. Snabblånen kallar dem för “Ferratum Micro”. Där lånar du enkelt upp till 4000 kr under 30 dagar. Om du lånar 4000 kr får du en faktura på 5000 kr efter 30 dagar, enkelt. Om du istället använder deras produkt, “Ferratum Credit” som är kreditlån. Här ansöker du om en kredit som du sedan fritt kan göra uttag från. Du betalar ingenting för en godkänd kredit utan du betalar bara ränta när du vill gör uttag av pengarna. Du kan göra ett uttag på en viss del av krediten.

– Just nu! Låna upp till 15 000 kr gratis första gången med Ferratum Credit.

Ferratum support

Ferratums support sitter inte i Sverige utan på Malta. Man kan tro att supporten håller lite sämre klass men det är inte fallet. Dem är alltid trevliga och löser oftast alla problem direkt. De går att ringa dem på gratis numret, 020-12 30 30. De går också att skicka mejl till kundtjanst@ferratumbank.se.

Öppetider

  • Vardagar – 08 till 21
  • Helger – 11 till 18
Ferratum

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 500-15 000 kr

Löptid: 1-3 månader

Kostnad: 0 kr