Vivus

Vivus är en av många långivare av snabblån online. Vivus har under en längre tid visat att det är en seriös aktör som vill sina låntagares bästa. Därför erbjuder de låga räntor, och vid mindre summor så kan du låna pengar helt gratis. Hos denna långivare så kan du även se till att få svar på din ansökan direkt, för att få pengar så snabbt som det bara är möjligt. Vivus har även en syster långivare som heter Onea.

Vivus kallar sig lite fyndigt för “Nya Vivus”. De har numera lämnat snabblån och smslån. Nya Vivus har istället kreditlån. Du ansöker om en kredit på 500 kr till 20 000 kr. När väl denna är godkänd kan du fritt ta ut pengar till ditt egna privatkonto. Du betalar bara för det uttagna beloppet.

– Just nu får nya kunder låna upp till 6000 kr helt gratis. Du betalar ingen avgift, ränta eller någonting annat så den effektiva räntan blir 0 %!

Vivus support

Vivus har en support som har öppet vardagar mellan 8 till 21. Helger håller de öppet från kl 10 till 18 på kvällen. För att få kontakt med supporten kan du öppna chattfönstret under kontakt. Du kan också ringa dem på 08-420 400 20. De går även att skicka ett mejl med din fråga eller problem till support@vivus.se.

Vivus

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 50-20 000 kr

Löptid: 1 månad

Kostnad: 0 kr