LånButiken

Hos LånButiken kommer du att kunna snabbt och gratis få svar på din ansökan om lån. Du kan se till att ta ett fördelaktigt och bra lån som låter dig lösa din tillfälliga ekonomiska situation i lugn och ro. Ett snabblån på nätet behöver inte alls vara så dyrt som många människor tror. In hos LånButiken för att se hur mycket ditt lån skulle kosta om du behöver låna pengar. Hoppas du tycker deras priser och räntor är lika bra som vi tycker.

Lånbutiken ägs av Risicum Capital AB som också äger Risicum. Du hittar lätt några likheter mellan dem. Risicum Capital AB har varit med i spelet ett tag, de startades redan 2007. De har två produkter under sitt varumärke lånbutiken. De har vanliga smslån och snabblån. Men de har också kreditkonto. De använder sig av två banker för direktutbetalning. Det är Handelsbanken och Nordea. Oavsett bank skall du få pengarna samma dag om du ansöker om ett lån innan kl 13:00 på vardagar.

Lånbutiken support

Supporten går att nå måndag till lördag. Det enklaste sättet att få ett problem löst är att ringa dem på 08-1244 9690. De går också ett skicka ett mejl på info@lanbutiken.se. De har öppet supporten och godkänner låneansökningar nedanstående tider:

  • Måndag till fredag, 7-21
  • Lördag, 9-17
  • Söndag, stängt
LånButiken

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 3000-50 000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: 250 kr