Säker Finans

Säker Finans är ett av flera företag som erbjuder snabba lån utan säkerhet på nätet. Att erbjuda ett lån som inte kräver att du har någon säkerhet som t.ex. bil, hus eller andra värdefulla saker har blivit allt vanligare. Nu för tiden så är det flera lånegivare som delar ut sjysta lån till människor, i god tro att de ska betala tillbaka. Säker Finans är ett företag som vi gärna kan rekommendera till de flesta människor som råkat hamna i ekonomiska problem. Ansök om lånet redan idag, och se till att ha dina pengar inom 24 timmar.

Säkerfinans ägs av S & A Sverige AB. De har två andra varumärken också som är Snabbfinans och Mobillån. Dem startade upp under 2005 och är därmed gamla i gemet. S & A Sverige har alltid varit en uppskattad långivare och följt alla regler och goda seder. De är med i Svenska konsumentkreditföretagen EF.

När du kommer in på SäkerFinans möts du direkt av en lånekalkylator. I denna kan du dra reglage och se vad lånet kostar med olika lånebelopp och kreditdagar. De står tyvärr inte den effektiva räntan i detta steg utan endast de olika kostnaderna i kronor. Innan du tar lånet kommer du se den effektiva räntan som brukar ligga på ca 300% hos Säkerfinans.

Säker Finans

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 1000-25 000 kr

Löptid: 1-9 månader

Kostnad: 215 kr