Monetti

Tidigare gick långivaren Monetti under namnet Folkia. Detta ändrades, men fortfarande så finns de snabba och billiga lån utan säkerhet som erbjöds även hos Folkia. Monetti är ett bra alternativ när du vill ta ett lån utan säkerhet. Förutom att du slipper ha någon säkerhet för ditt lån, så går det även väldigt snabbt att låna pengar av Monetti. Du kan ha dina pengar överförda som du ansökt efter redan under samma dag. Det är verkligen en fördel med att låna pengar snabbt online.

Monetti ägs av ett företag som heter Folkefinans AS Norge Filial Sverige. Deras huvudbolag sitter alltså i Norge men de har ett svenskt kontor på medborgarplatsen i Stockholm. De är licenserat och verkar under tillsyn av den svenska finansinspektionen. Monetti säger sig själva sträva efter ansvarsfull kreditgivning. De gör detta genom tydlig prisinformation och visar alltid priset i kronor och den effektiva räntan. Medelåldern bland personer som tar snabblån hos Monetti är 39 år och det är blandat med både kvinnor och män.

När du kommer in på Monettis hemsida möts du av en tydlig lån kalkylator. Där fyller du i hur mycket du vill låna och lånets löptid, alltså hur länge du vill låna pengarna. Du kan dra i reglagen och se priserna på sidan. Du ser alla kostnader specifikt i kronor och den effektiva räntan på hela lånet.

Monetti

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-20 000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: 395 kr