CredWay

Bland de företag som väljer att låna ut pengar på den svenska marknaden så finns CredWay. Det är ett populärt företag som gärna lånar ut pengar till de flesta som ansöker om lån online. Hos CredWay kan du enkelt ansöka om lån även om du skulle sakna att ha något som säkerhet för lånet. En säkerhet innebär att du har en bil eller hus som du kan ha i pant om du inte skulle ha pengar att betala tillbaka ditt snabba lån från CredWay. De jobbar inte med vanliga snabblån och smslån. De har istället något som heter kreditlån. Där ansöker du om en kredit precis som ett kreditkort men inget kort kopplat till. Du betalar bara för krediten du har använt och inte hela beloppet. Om du har en godkänd kredit på 20 000 kr och tar ut 10 000 kr betalar du bara ränta för 10 000 kr.

Credway startade upp sin låneverksamhet år 2006. Dem har hjälpt över 150 000 svenskar med ett kreditlån när de behövs som mest. Credway ägs av ett företag som heter Northmill AB som verkar under tillsyn av finansinspektionen. De har numera även snabblån i Finland.

Supporten hos Credway har öppet varje dag inklusive högtider. Vardagar är det åtta till åtta som gäller. Lördag och söndag öppnar de kl 10 och stänger kl 18. Du kan mejla Credway på info@credway.se eller ringa dem på 08-363 773.

CredWay

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-20 000 kr

Löptid: 5 år

Kostnad: 24 kr