När kan man ta snabblån

De har blivit fler och fler långivare som accepterar lån utan säkerhet. För 20 år sedan kunde man bara drömma om att ta ett lån utan säkerhet. De krävdes då en gedigen fastighet eller något annat av stort värde för att få ett lån. De fanns inga så kallade konsumtionslån. Det är både bra och dåligt. Tänk dig själv att polarna frågar om du skall med på den där drömresan under semestern. Men du har precis köpt en ny luftvärmepump. Den var dyr och alla pengar gick till den pumpen som du sparat de senaste månaderna. Men du har bara semester en gång om året och vill gärna resa med dem under semestern. Spara och betala skulle man lika gärna kunna göra till hösten. De är då dessa lån utan säkerhet kommer till sitt rätta. Du tar ett snabblån på 10 000 kr och kan åka med polarna på semesterresan. Du betalar av resan under hösten och köper lite mindre kläder istället. Det är klart att snabblån inte är gratis och de kostar några tusenlappar. Men de gör inget i det stora hela. Man fick åka på drömresan och man lever lite billigare på den händelsefattiga hösten.

Det bästa när du tagit ett snabblån under sommaren för sommar resan och betalt tillbaka det till hösten är våren. När man betalar ränta får man nämligen tillbaka 30% av räntan från skatteverket. Det är nämligen helt avdragsgillt. De gör att du kommer få mer pengar efter midsommar, lagom till sommaren.

Sammanfattning av smslån

Man bör ta ett snabblån till oförutsägbara händelser när värmepannan går sönder och man får in lönen om några dagar eller veckor. Det är också helt okej att ta ett snabblån för resor som man komemr på att man vill åka på. De är även okej om man vill köpa en ny TV. Men man bör inte låna till att betala räkningar och att låna till att betala tillbaka skulder. Det är då man kommer i fel riktning. Lycka till och låna med förnuft!

snabblan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *