Att köpa julklappar för smslån

Att köpa julklappar till nära och kära är svårt, stressfyllt men framförallt dyrt. Det handlar i regel om att hitta rätt julklapp till rätt person och ingen vet vad de vill ha eller så vill de ha något dyrt. Det kan ställa till med stora problem och mycket ångest och hur man än vrider och vänder på siffrorna får man det inte att gå ihop. Pengarna räcker helt enkelt inte till. Om man står i den situationen och känner att man snabbt behöver mer pengar för att klara av julstressen och julklappsinköpen kan man ta ett smslån.

Fördelen och nackdelen med smslån till julklappar

Som med allt annat finns det många för och nackdelar med att ta ett smalån, detta gäller även i juletid. Fördelen är att det går väldigt fort. Man skickar iväg sin ansökan och man får svar direkt. Blir man godkänd kommer pengarna direkt in på kontot och man fortsätta shoppa. Det drygar ut kassan och tar bort lite av stressen. Många väljer det här alternativet för att ha råd att unna sina nära och köpa många och dyra julklappar.

En fördel och en nackdel är att summan man kan låna oftast är begränsad till ett par tusen kronor om man är ny kund. En återkommande kund kan i regel låna mer och då brukar summan vara upp till 10 000 kronor men det varierar.

Nackdelarna är nästan lika många som fördelarna. Det man måste tänka på är att ett smslån ska betalas tillbaka och detta i regel inom 30 dagar om inget annat anges. Det vill säga i januari, när man har många räkningar efter både jul och nyår. Dessutom är räntan väldigt hög och den ska betalas in samtidigt som lånebeloppet. Därför gäller det att tänka efter noga innan man tar ett smslån för att köpa julklappar.

Tänk på detta

Många som tar ett smslån under jul är inte vana smslånare. För att undvika att mannen eller frugan skall få reda på detta finns det några knep. Du skall hitta ett snabblån utan UC. Om en UC tas sparas detta till alla banker och andra ställen som du kan tänkas behöva visa din ekonomi för. Det är därför en fördel att dölja sitt smslån genom att låna från långivare som aldrig tar UC. De finns alltid information på långivarens hemsida angående detta.

julklappar-med-smslan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *