De bästa snabblånen

Det kan hända vem som helst; plötsligt händer någonting oförutsett och man är i behov av pengar för att lösa problemet. Råkar det vara så att det inte finns tillräckligt med pengar på sparkontot är ett alternativ att teckna ett snabblån. Det finns många snabblåneföretag att välja mellan och vissa är inte lika fördelaktiga för låntagaren som andra. Det sista man vill när man hamnat i en svår ekonomisk situation är att röra till det ännu mer, men det finns vissa snabblån som är värda att överväga. Här är tre av de bästa på marknaden.

Vivus.se

Här kan man låna mellan 500 och 20 000 kr i upp till 30 dagar om man är 18 år och inte har några betalningsanmärkningar. Fördelarna med Vivus.se är att avgifterna är låga, att nya kunder blir erbjudna ett helt räntefritt lån upp till 6 000 kr, och att det finns möjlighet att delbetala eller förlänga lånet om det skulle behövas. Gör man det höjs dock den fasta räntan från 12 till 15 procent.

Credway

Credway erbjuder kreditlån på mellan 1 000 och 20 000 kr i 2–64 månader till den som fyllt 20 år, som har en taxerad inkomst på minst 120 000 kr, och som inte har något skuldsaldo hos Kronofogden. Här är räntan 2,42 procent i månaden på den kredit man använt, vilket medför att det inte blir dyrt även om man tar ett litet lån.

ICA Banken Privatlån

Detta är ett bra alternativ för den som behöver låna lite mer pengar, som i övrigt har en god ekonomi och som har råd att vänta i en vecka på utbetalning. Man kan låna från 20 000 till 350 000 kr i 3–12 år, så länge man fyllt 18 år, har en fast inkomst och inte har några betalningsanmärkningar. Räntan sätts mellan 3,70 och 10,95 procent beroende på låntagarens ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *